Elfte juni | Tove

Tove

Annons

Elfte juni

Aloha! 

Tänkte skippa att berätta om studenten och tiden innan det sen jag senast bloggade och ta det i ett eget inlägg senare. Ville bara uppdatera om de senaste två dagarna. 

Igår vaknade jag vid nio efter drygt fyra timmars sömn efter studentnatten. Förflyttade mig från sängen till soffan och hängde där ett tag, åt rester från mottagningen (typ tårta och chips, dör vad gott det var) och halvsov framför en film. Vid ett åkte jag in till Liljan och hem till Hanna. Åt cheesecake och tittade på en asrolig film, kommer bara inte ihåg vad den heter?! Sen åkte jag till Krusboda och jobbade på utesimskolan i en och en halv timme, piggnade till av vattnet och de glada barnen. Sen bar det av till centrum för pizzadejt med Hanna och sen satt vi kvar på uteserveringen i ett par timmar och bara pratade. Vid tio var jag hemma och då hängde jag framför datorn innan jag totalkraschade i sängen av trötthet och sov som en sten till klockan ringde vid åtta imorse.

Åt frulle och tog mitt pick och pack och cyklade till Krusbodabadet för två timmars simskola som gick över förväntan. Lunch efter det och sen satt jag badvakt till klockan sex, så jäkla chill jobb, satt ute och solade och åt slush ice och såg till att ingen drunknade 🙂

Sen cyklade jag hem, åt middag och 18:23 kollade jag Friskisappen i mobilen och insåg att Offroad började 18:30. Så svepte kaffet slet på mig träningskläder och cyklade ner till Friskis. Såhär står det om Offroad på Friskis hemsida: “Du behöver vara stryktålig och orka med en trästock på axeln eller en kompis på ryggen. Vi tar oss över stock och sten, lera och åker, var beredd på att skita ner dig.” Haha vad fan är det för fel på mig? Jag har inte tränat på cirka tre veckor och planen var att jag skulle till gymmet och köra ett lugnt pass och så gör jag det här?!?!?!? Ville dö ett par gånger men nu efteråt känns det såklart grymt bra.

Nu ska jag se Sveriges yngsta mästerkock och försöka få tag på alla studentbilder. Hörs imorgon!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats