erica 18 år! | Tove

Tove

Annons

erica 18 år!

Hej från en flicka med bakistungt huvud och ciggluktande hår. (Obs ej jag som röker.) Vaknade precis efter gårdagens bravader och är så trött så jag bara vill krypa ner under täcket igen men det är kokande varmt i mitt rum så måste gå upp :/

Igår satt jag mest i bilen hela dagen, och varvade att köra med mamma. Vi åkte från Småland o hem så det tog ett tag. Väl hemma, hoppade jag in i duschen, svidade om till klänning och smink och åkte in till stan. Träffade ett stort gäng människor för vi skulle fira Ericas 18-årsdag! Började på Treat och förade med Jägerbombs och öl innan vi fortsatte till Sommar! och dansade till stängning medan vi svepte ännu mer öl, och jag tror jag och Rasmus lyckades shotta fyra Jägerbombs var. De hade dessutom nostalgikväll på Sommar! så det var otroligt kul att dansa och sjunga med till massa gamla låtar. När Sommar! då stängde så gick vi till BK och sen åkte vi hem. Somnade kring halv fem och vaknade nu, helt seg men det var det värt det!

 

Så vad har jag gjort de andra dagarna då sedan jag kom hem från Bråvalla? Kom ju hem i söndags, och på måndagen chillade jag bara hemma och återhämtade mig 🙂 På tisdagen mötte jag upp Frida i stan, gjorde lite ärenden och sen åkte vi hem till henne och kollade HP-filmer med hennes syster. På kvällen åkte vi hem till deras kusin på födelsedagsfirande och sedan hem och se fler HP-filmer.

I onsdags bar det av till Västerås på roadtrip med Frida för då skulle jag hoppa fallskärm! Det var helt sjukt roligt! Hela grejen, att åka upp i det där lilla planet, spänna fast sig med instruktören, sätta sig längst ut på kanten i planet och sen bara falla. Helt amazing. När sedan fallskärmen fälldes ut och allt gick mycket långsammare så var det sådan häftig känsla att bara sväva där uppe, det var som om man inte rörde sig fastän man åkte neråt. Så jäkla coolt alltså!

I torsdags gick jag upp sju för att ta tåget till Småland och mormor och morfar, där mamma och syrran även var. Vi umgicks med dem, gick till en secondhandaffär, spelade memory och bakade sockerkaka i regnovädret. Sedan fick jag även kolla i deras villa om det fanns något jag ville ta till mig själv när jag flyttar hemifrån då de har så mycket grejer de inte behöver så det blev som en minijulafton 😀

Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe och sedan gå ut på en promenad i solen!

2014-07-05 00.53.162014-07-05 01.46.382014-07-03 15.26.49

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats