Födelsedagsfirande på ingång! | Tove

Tove

Annons

Födelsedagsfirande på ingång!

Sitter med nylockat hår och min nya blåa klänning på mig, redo att gå till bussen 🙂

Igår jobbade jag som sagt på SÖS 7-13 och direkt efter det åkte jag hem till lilla Agnes som fått vattkoppor. Den vanliga duracellkaninen till kusin som jag är van att barnvakta var som bortblåst och istället fick jag en trött, febrig myskusin som bara ville rita och titta på Madagaskar. Himla skönt och mysigt när det regnade ute. 

När jag nattat henne och hennes pappa kom hem så åkte jag hem och tittade på ett halvt avsnitt av Suits innan jag somnade. 

Imorse stod klockan på halv åtta, för 9:40 hade jag tid hos Passmyndigheten. Ordnade med nytt pass, som vanligt blev bilden gräslig men det blir dem ju alltid på sådana där foton så I don´t mind. Efter det skulle jag träffat Jessi men hon fick ställa in, så jag åkte hem och åt lunch, hämtade kakorna och ett kort jag hade fixat till min trafikskola. Lämnade dem (väldigt uppskattat :D) och sen åkte jag till Skanstull och mötte upp Vera och Alfons. Vi åkte til Vällingby där Fridas pappa hämtade upp oss och körde till Fridas bil som jag skulle hämta. Vera och Alfons släppte jag av i Skanstull och sen åkte jag hem.

Har börjat packa lite smått till Bråvalla men det är mycket roligare att titta på Suits. Nu ska jag ner och parkera om bilen, och sedan bär det av till stan med ett tjejgäng för att fira en 19-årsdag! Så taggad på god mat och tjejsnack!

Hörs kanske imorgon innan jag åker, annars när jag är tillbaka. Det blir min första festival, får se om det är något för mig. Om inte annat är det feta artister som kommer dit, och jag åker med ett härligt gäng, så det blir nog bra oavsett. 

Puss och kram

bild081

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats