IDAG TOG JAG KÖRKORT | Tove

Tove

Annons

IDAG TOG JAG KÖRKORT

Min körkortshistoria är en jobbig en, åtminstone slutet.

Jag började övningsköra i höstas lite smått, med pappa och en körskolelärare. I april detta år tog jag tag i det på riktigt och började plugga ordentligt, bokade in massa lektioner med en ny lärare (bästa beslutet jag gjort vad det gäller körkortet) och jag lärde mig massor snabbt. Skrev teoriprovet med Frida och fucking briljerade med endast tre fel av sjuttio. So proud.

Sen hade jag uppkörning en vecka innan studenten, och var så jäkla laddad på att ta körkort innan studenten så jag kunde fira det också. Åkte till uppkörningen ordentligt full med självförtroende och med min trafikskolelärare bak i bilen medan jag körde upp. Och failade. Och blev så jävla ledsen, inget körkort innan studenten alltså. Fick en ny tid fredagen efter studenten (som var på måndagen). Denna gången följde receptionisten på trafikskolan med men satt inte med i bilen när jag körde upp. Och jag kuggade. För att jag körde mot rött (det var orange enligt mig hehe) när vi var på väg tillbaka (!!!!) Så surt. Så då fick jag en ny tid. Idag! Åtta imorse infann jag mig på trafikskolan för att ha en lektion med min lärare och sedan åkte vi till trafikverket. Var så nervös att jag skakade. Fick en jättesnäll kvinna och fick göra en massa grejer, järnvägskorsning, motorväg, parkering, backa runt ett hörn, rondeller osv. Och så rullar vi tillbaka in på trafikverket. Och de längsta sekunderna i mitt liv lider jag mig igenom innan hon säger att jag är godkänd. ALLTSÅ WEHHFOFJODJHGERPEOFLÅREGHKERGKPRFAWÅE FOEW+F WEFW FYFAN VAD GLAD JAG BLEV. KÖRKORT FÖR I HELVETE.

Nu kan jag köra när jag vill, ensam om jag vill och hela processen med körkort är över! Är så lycklig och stolt över att jag klarade det, det tog några försök men sedan jävlar!

/Mvh apglad tjej som numera får köra bil helt ensam i trafiken woooah!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats