Livet blir bättre | Tove

Tove

Annons

Livet blir bättre

vilket makalöst bra program. Finns på tv3play CHECK IT OUT. 

Annars då. Imorse när jag vaknade fick jag en smärre chock när jag snörat på mig löpskorna och gått ut och låst dörren. Så kör det fram en polisbil som stannar mitt framför huset. Haha fatta kaostankarna i mitt huvud. Men polismännen bara hoppade ut och gick vidare runt hörnet till någon granne, ville inte stå och kika vem :p Efter tjugo minuter ungefär kom ena polismannen och hämtade bilen och körde iväg och så var det med det. 

Var nere på gymmet idag också och körde ett gympass för första gången på alltför länge. Men jag hatar att det har börjat hänga massa hej-jag-hänger-på.gymmet-och-tittar-mig-i-spegeln-och-glor-på-alla-andra. Hoppas dom försvinner efter sommaren när de tappar motivationen 🙂 Körde hursomhelst biceps och mage och känner redan av biceps en hel del. 

Har precis duschat så ska alldeles strax hoppa på bussen och träffa Johanna och Hanna för en fika. 

Puss

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats