Next: Kolmården | Tove

Tove

Annons

Next: Kolmården

Här sitter jag, nyvaken och försöker pressa i mig mackan som jag halvt sovande halvt vaken slängde ihop. Om en halvtimme kommer pappa och plockar upp mig och min syster så bär det av till Kolmården med släkten. Oja. Hela pappas sida förstås inte både höhö. MEN det hela känns really najs eftersom jag nu har en systemkamera och inte måste välja mellan att ta kort med en seg digitalkamera eller en ännu segare men inte lika pinsam mobilkamera. 

Att det enligt väderprognosen ska regna hela dagen idag stör mig inte så värst, allvarligt talat vi snackar vatten? Sjukt jobbigt om det hade regnat saft, mjölk eller typ sirap. Spårat tankesätt tack jag vet. 

Aja vi ska hursomhelst sova över nånstans i Norrköping för att sedan hitta på andra ännu mer spännande utflykter imorgon. Jag håller tummarna för min ena fasters förslag, paddla kanot. Jag älskar det!

Hörs imorgon kväll eller på onsdag DÅ ÄVEN FLYTTLASSET GÅR EN GÅNG FÖR ALLA!!!!! JAG FLYTTAR FRÅN MITT ÄLSKADE KRUSBODA I Ö V E R M O R G O N ! ! ! ! ! ! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats